de Mohamed Jalaby Dissabte 17 de Nov de 2018 a les 18:00 h Filmoteca de Catalunya Sala Laya Àrab. VOSC. Presentació a càrrec del director Mohamed Jalaby

Sinopsis

Cru testimoni, en primera persona, de la guerra del juliol de 2014 a la ciutat de Gaza. La guerra s’apropa i Mohamed Jalaby s’uneix al personal d’una ambulància que recorre la ciutat. Com és viure sota l’amenaça constant? Com troba el seu lloc, en Mohamed, en un país assetjat, on sembla que no té un futur previsible? Experimentem la guerra a través dels ulls d’en Mohamed, veient-ho directament des del seient reservat als passatgers, i el risc constant d’una mort sobtada.

Premis

Millor documental. One World Media. Londres (Regne Unit)

Fipa d’Or al millor documental - FIPA (França)

Premi del jurat al millor documental - FIPA (Fraça)

Premi Sun Bird al millor documental - Palestina.

Mohamed Jalaby


Mohamed Jabaly és un realitzador i artista de Gaza. Ha estat treballant en diverses organitzacions com a formador en audiovisuals i fotografia, i com a coordinador de comunicació per Save Youth Future Society. El seu desig és mostrar la societat palestina a la comunitat internacional a través de cançons, pel.lícules i fotografies per tal d’obrir una nova finestra al món de Gaza i de la vida dels palestins.

Fitxa

 • Pais
  Palestina
 • Any
  2017
 • Director
  Mohamed Jalaby
 • Títol original
  Ambulance
 • Genere
  Documental

Sodepau

T. +34 93 3010171
sodepau sodepau.org

© 2006-2017 Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya

Back to Top