CAST ENGL FR

13a MOSTRA DE CINEMA ÀRAB I MEDITERRANI DE CATALUNYA

Del 7 al 17 de novembre 2019

LINK D'INSCRIPCIÓ DE LA PEL·LÍCULA

Tretze anys mirant d’omplir un buit en el panorama cultural català de la mà de la difusió dels cinemes àrabs i mediterranis a Catalunya. Convençuts que el cinema afavoreix, entre altres coses, la comprensió del món on vivim i fomenta l’esperit crític. Aquest esperit crític tant necessari per avançar en aquest món convuls, complex i ple de reptes. Un món en plena transformació que necessita com mai de l’empatia i la solidaritat entre tots els éssers que hi convivim.  

Iniciàvem el 2018 dient que la Mostra venia carregada de sorpreses. Doncs enguany seguim introduint novetats per tal de millorar la programació i compassar-la als nous temps.

Després d’una bona pila d’anys acostant-nos als diferents cinemes “àrabs i mediterranis” sota el prisma de “País” a partir d’aquest 2019 deixarem aquesta secció per reorganitzar la programació a partir d’una temàtica d’actualitat que ens permeti aproximar-nos-hi des de diferents visions i punts de vista, i que anomenarem “En Perspectiva”. I de l’altra, també preservarem un espai per aquelles propostes cinematogràfiques més recents però que ens parlen de temàtiques diverses, sota el nom de : “Mirades d’avui”.

Iniciem, doncs, aquest nou camí proposant-vos que ens envieu pel·lícules sobre:

 

MURS i FRONTERES

Murs i fronteres que poden ser físiques, naturals o artificials. I aquelles altres, que no es veuen, simbòliques o imaginàries, però que aparentment separen, assenyalen o estigmatitzen grups o persones dins de les seves societats i/o comunitats.  

 

Condicions de participació

1. Secció “En perspectiva”

Pel·lícules de ficció o documentals a partir de 60 minuts dirigits i/o produïts per realitzador/es provinents de països àrabs en els darrers 10 anys. 

2. Secció “Mirades d’avui”

Pel·lícules de ficció o documentals a partir de 60 minuts dirigits i/o produïts per realitzador/es provinents de països àrabs en els darrers 2 anys.

3. Enviar el link de descàrrega o visionat de la pel·lícula o una còpia en DVD fins al 20 de juny 2019. La pel·lícula ha de ser en VO subtitulada, en francès o anglès.   

4. L’organització, un cop feta la selecció, només es posarà en contacte amb les persones responsables dels films seleccionats.  

 

Films seleccionats 

5. Si el film és seleccionat s’hauran d’entregar fins al 15 de juliol de 2019 els següents materials:

- Sinopsis del film

- Biografia i filmografia director/a

- Fotografia director/a i del film en format JPG 300dpi

- Cartell del film en format JPG 300dpi

- Trailer

- Llistat dels diàlegs en timecode en anglès i/o francès.

 

Subtitulat de les pel.lícules

6. Les pel·lícules es projectaran en versió original subtitulada al català o castellà. La Mostra es farà càrrec del subtitulatge de les pel·lícules seleccionades.

 

Transport 

7. La Mostra només es farà càrrec de les despeses del transport de les pel·lícules seleccionades durant i al lloc d’exhibició i el seu retorn  a la distribuïdora un cop hagi finalitzat la Mostra de la forma que s’hagi convingut prèviament.

 

Promoció i difusió dels films seleccionats

8. Qui posseeix els drets sobre el film autoritza a la Mostra a utilitzar imatges i inserts (màx. 3 min) del seu film per a la campanya de comunicació i en els materials i plataformes de difusió de la pròpia Mostra.

 

Projeccions

9. Es podran fer fins un màxim de 2 projeccions per a cadascun dels films seleccionats.

 

LINK D'INSCRIPCIÓ DE LA PEL·LÍCULA

 

Sodepau

T. +34 93 3010171
sodepau sodepau.org

© 2006-2017 Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya