• Escoles d’idiomes
  • Instituts i centres educatius
  • Centres Cívics
  • Biblioteques
  • Cineclubs
  • Entitats
  • Col·lectius
Hi estàs interessat/da? escriu-nos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Projeccions

Podeu llogar pel·lícules del catàleg per a una projecció que inclou la presentació per part d’un membre de La Mostra/Sodepau o d’una persona especialitzada que ajuda a situar tant la pel·lícula com el context cultural, social, polític del què s’hi mostra.

Tallers

Treballem les pel·lícules de La Mostra per mitjà d’una sèrie activitats que ajuden a reflexionar sobre els temes que s’hi projecten. Demandat normalment per escoles, instituts, centres educatius, etc. Exemples: Tallers sobre refugiats amb alumnes d’institut. Taller que treballa una sèrie de curtmetratges documentals rodats pels seus protagonistes: nois i noies sirianes dels camps de refugiats al Líban. En col·laboració amb BeirutDC.

Cicles

Programa de diverses pel·lícules escollides, sota el criteri d’un eix temàtic determinat, sovint amb l’organització de xerrades i convidats. Exemples: “Palestina amb ulls de dona”, cicle "Exili, migració i refugi.”

 

Consulta el nostre catàleg

Totes les pel·lícules del catàleg (documentals i ficcions) són projectes seleccionats tant pel comitè de selecció de La Mostra com pel públic que anualment els valora per mitjà de votacions a peu de sala. El comitè segueix criteris de qualitat, a més de considerar les pel·lícules pel seu potencial de sensibilització i il·lustració de les diferents realitats socials, culturals, polítiques i econòmiques del món àrab. Les pel·lícules estan subtitulades al català o castellà, cosa que, en general, només es pot trobar al catàleg de La Mostra.

Sodepau

T. +34 93 3010171
sodepau sodepau.org

© 2006-2017 Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya