Dijous 12 de Nov de 2020 a les 19:00 h Amazic. VOSC

Acte inaugural


La inauguració de la XIV Mostra, que se celebrarà en format online, tindrà com a convidat Nadir Bouhmouch, director del documental Amussu (Marroc, 2019)

Hi participaran Txell Bragulat (directora de la Mostra), David Llistar (Director de justícia global i cooperació internacional de l'Ajuntament de Barcelona) i Esteve Riambau (director de la Filmoteca de Catalunya). 

Per assistir a l'acte a Zoom cal inscriure's al Formulari

Nadir Bouhmouch

Nadir Bouhmouch

Cineasta i productor resident a Marràqueix. L’any 2011 va dirigir i produir la seva primera pel·lícula, "My Makhzen & Me", un documental web que tracta de la insurrecció del 20 de febrer al Marroc. Altres treballs inclouen "Timnadin N Rif", un documental performatiu produït col·lectivament per la comunitat Imider al sud-est del Marroc i "Paradis de la Terre", una breu sèrie documental online sobre les causes ambientals de la revolució tunisiana. A més de la seva tasca cinematogràfica, Nadir és investigador, fotògraf i escriptor especialitzat en cinema, però també en revoltes populars, drets territorials i ambientals de les regions més desfavorides del Marroc.

Fitxa

  • Pais
    Marroc
  • Any
    2020

Sodepau

T. +34 93 3010171
sodepau sodepau.org

© 2006-2017 Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya