El diumenge 11 de novembre, 11.00h, tornen els Esmorzars de la Mostra, un espai de trobada entre el cinema i la poesia organitzat amb la llibreria Contrabandos.

El cinema, com la literatura, documenta els canvis socials i de mentalitat; recupera memòries, agita la imaginació i fa somniar.

Per això, en aquesta ocasió, tindrem el plaer de compartir una estona amb la realitzadora i productora Hala Alabdalla i el periodista i poeta Mohamed Bitari, que presentarà, a més, un recull de poesia siriana actual.

Hala Alabdalla és cineasta siriana. Treballa entre França, Síria i el Líban com a productora amb Ramad Films. La seva trajectòria compta amb més de 30 títols, en departaments artístics o de producció, així com amb la direcció de 7 films, entre llargs i curts. Ha treballat amb Omar Amiralay, com La vida quotidiana d’un poble sirià.

Mohamed Bitari és poeta i periodista palestí sirià establert a Catalunya. Ha treballat per a mitjans en llengua àrab com Al-Arabi Al-Jadid, ha participat en obres de teatre i ha ttraduït a l'àrab autors com Federico García Lorca, Rafael Alberti o Miguel Hernández. De 2011 a 2014, va escriure sobre els documentals produïts a Síria.

Més informació i inscripcions a http://bit.ly/2ySaF8d

Sodepau

T. +34 93 3010171
sodepau sodepau.org

© 2006-2017 Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya