Del 23 de novembre al 2 de desembre, se celebrarà la XXV Setmana Cultural de Gràcia, aquest any dedicada a Síria, país convidat de la XII Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya.

Torna la Setmana Cultural de Gràcia, una setmana que cada any explora els diferents vessants artístics, socials i polítics d’un país del món àrab. Enguany, li toca a Síria, país convidat de la XII Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani i de la XXV edició de la Setmana Cultural. Del 23 de novembre al 2 de desembre s’oferiran projeccions, xerrades, exposicions, concerts i recitals en diferents espais del districte de Gràcia, com el Centre Cívic la Sedeta, el Centre Cívic el Coll, l’Espai Jove la Fontana, la Biblioteca Jaume Fuster, la Biblioteca Vila de Gràcia, la Llibreria Cooperativa La Caníbal i La Torna.

L’objectiu d’aquesta setmana cultural és donar a conèixer la capacitat de resistència d’un poble que pateix una guerra cruenta des de fa gairebé 8 anys, amb centenars de milers de persones mortes i desaparegudes, milers de presos polítics i milions de persones que han hagut de fugir de casa seva per la por a la guerra i la fam. Algunes d’elles s’han desplaçat als països veïns, moltes altres van iniciar una travessia cap a Europa a través del mar Mediterrani, centenars han mort ofegades i les que aconsegueixen arribar es troben amb una Europa que els hi tanca les seves fronteres.

Més informació: http://bit.ly/2PCU6HW

Sodepau

T. +34 93 3010171
sodepau sodepau.org

© 2006-2017 Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya