Del 7 al 14 d’octubre de 2020, s'organitzaran projeccions a Barcelona, Girona, Terrassa i en format online de cinc curtmetratges dirigits per dones palestines.

Aquest Festival, itinerant en els seus orígens, neix de la col.laboració entre l’Associació Hèlia, SODEPAU i la HWC (Health Work Committees) al llarg de més de cinc anys en el marc de diferents projectes a Palestina amb la salut i la participació de les dones com a eixos vertebradors.

Després de diverses edicions organitzant cinefòrums de cinema palestí realitzat per dones arreu de Catalunya amb la complicitat del teixit social i cultural del país, enguany hem fet un salt ampliant l’abast de les col.laboracions i creant un espai estable a Catalunya per la difusió de curtmetratges fets per dones palestines.

La novetat de la proposta rau en l’aliança de tres festivals de cinema compromesos amb la causa palestina: la Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya; el Nazra: Palestine short film festival (Itàlia) i el Festival Ciné-Palestine (París), que es conjuren per a difondre la història, la cultura i la realitat de Palestina a través del cinema.

Per tenir accés a 'lenllaç de la projecció online del dimecres 14 d'octubre caldrà que us inscriviu al formulari. INSCRIPCIÓ AL FORMULARI 

Curtmetratges:

 

 

Sodepau

Travessera de Gràcia, 278, baixos
08025 Barcelona

sodepau@sodepau.org
mostra@mostracinearab.cat

© 2006-2017 Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya