Com cada any, arriba el Cicle de cinemes àrabs i mediterranis de La Sedeta amb el més destacat del cinema actual.

El Cicle permet redescobrir o apropar-se per primera vegada a algunes de les pel·lícules més aplaudides pel públic de la 13a edició de la Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya, la darrera.

Amb un ull posat a l’actualitat més candent però sempre cercant les arrels profundes que ens ajuden a entendre millor com hem arribat fins als nostres dies, el cicle d’enguany està dedicat a l’experiència de les migracions en el Mediterrani des del punt de vista de les famílies que resten al país d’origen i la creativitat i l’art com a vectors de reapropiació del relat personal i col·lectiu.

Davant la situació generada per la pandèmia de la COVID-19, proposem un conjunt d’activitats online. La possibilitat de visionar dues Benzina (Sarra Abidi, Tunísia, 2017, VOSC) i Xalko (Sami Mermer & Hind Benchekroun, Kurdistan 2018, VOSC) a través d'un enllaç de Vimeo; i d'assistir a les dues taules rodones que se celebraran via Zoom. Per participar-hi i tenir accés als enllaços caldrà que us inscriviu al formulari per rebre els accessos pertinents tant al visionat de les pel·lícules com a les taules rodones en format webinar.

INSCRIPCIÓ AL FORMULARI

 

Sodepau

Travessera de Gràcia, 278, baixos
08025 Barcelona

sodepau@sodepau.org
mostra@mostracinearab.cat

© 2006-2017 Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya