CAST ENGL FR

14a MOSTRA DE CINEMA ÀRAB I MEDITERRANI DE CATALUNYA

Del 5 al 15 de novembre 2020

LINK D'INSCRIPCIÓ DE LA PEL·LÍCULA

Catorze anys mirant d’omplir un buit en el panorama cultural català de la mà de la difusió dels cinemes àrabs i mediterranis a Catalunya. Convençuts que el cinema afavoreix, entre altres coses, la comprensió del món on vivim i fomenta l’esperit crític. Aquest esperit crític tan necessari per avançar en aquest món convuls, complex i ple de reptes. Un món en plena transformació que necessita com mai l’empatia i la solidaritat entre tots els éssers que hi convivim.  

Aquest 2020 us proposem que ens envieu pel.lícules sobre:

RESISTÈNCIES

Col·lectives, íntimes i quotidianes

Resistències al Poder en totes les seves formes, que poden ser col·lectives o individuals. Aquelles que cerquen millorar-nos com a persones, harmonitzar les nostres relacions quotidianes o fer-nos més lliures. En definitiva, tota aquelles experiències de vides que amb tenacitat i perseverança s’enfronten als qui ens xuclen la sang, enverinen la terra o ens volen callades i submises, tant en l’espai públic com en la privacitat del tracte proper.  

Condicions de participació

1. Secció “En perspectiva”

Pel·lícules de ficció o documentals a partir de 60 minuts dirigits i/o produïts per realitzador i realitzadores provinents de països àrabs en els darrers 10 anys. 

2. Secció “Mirades d’avui”

Pel·lícules de ficció o documentals a partir de 60 minuts dirigits i/o produïts per realitzadors i realitzadores provinents de països àrabs en els darrers 3 anys.

3. Enviar el link de descàrrega o visionat de la pel·lícula o una còpia en DVD fins a l'1 de juny 2020. La pel·lícula ha de ser en VO subtitulada, en francès o anglès.   

4. L’organització, un cop feta la selecció, només es posarà en contacte amb les persones responsables dels films seleccionats.  

 

Films seleccionats 

5. Si el film és seleccionat s’hauran d’entregar fins al 15 de juliol de 2020 els següents materials:

- Sinopsis del film

- Biografia i filmografia director o directora

- Fotografia del director o directora del film en format JPG 300dpi

- Cartell del film en format JPG 300dpi

- Trailer

- Llistat dels diàlegs en timecode en anglès i/o francès.

 

Subtitulat de les pel.lícules

6. Les pel·lícules es projectaran en versió original subtitulada al català o castellà. La Mostra es farà càrrec del subtitulatge de les pel·lícules seleccionades.

 

Transport 

7. La Mostra només es farà càrrec de les despeses del transport de les pel·lícules seleccionades durant i al lloc d’exhibició i el seu retorn  a la distribuïdora un cop hagi finalitzat la Mostra de la forma que s’hagi convingut prèviament.

 

Promoció i difusió dels films seleccionats

8. Qui posseeix els drets sobre el film autoritza a la Mostra a utilitzar imatges i inserts (màx. 3 min) del seu film per a la campanya de comunicació i en els materials i plataformes de difusió de la pròpia Mostra.

 

Projeccions

9. Es podran fer fins un màxim de 2 projeccions per a cadascun dels films seleccionats.

 

LINK D'INSCRIPCIÓ DE LA PEL·LÍCULA

 

Sodepau

T. +34 93 3010171
sodepau sodepau.org

© 2006-2017 Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya