Diumenge
13/11
19:30H

Cadascú la seva criada (Makhdoumin)

Fitxa Tècnica

Guió i realització: Maher Abi Samra
Col.laboració en l’escriptura: Maya Abdul-Malak
Imatge: Claire Mathon
So: Moncef Taleb
Muntatge: Rana Sabbagha- Ruben Korenfeld
Muntatge so: Fadi Tabbal- Stephane Rives
Mescla so: Jean- Guy Veran
Animació: Fadi Baki
Producció: Sabine Sidawi & Jinane Dagher (Orjouane Producitons)
Co-producció: Serge Lalou & Camille Laemel (Les Films d’Ici) i Ida Ven Bruusgaard Eirin O Høgetveit (Medieoperatørene AS)
País: Líban
Any: 2016
Durada: 67 min
Format: Blu-ray
Idiomes: VO àrab amb subtítols en català

 

Sinopsi

IEl treball domèstic representa un mercat real al Líban, segmentat segons els orígens nacionals i ètnics de les treballadores i que transforma el qui la contracta en amo i la treballadora en propietat del seu “senyor”. Zein és comercial en una agència de“domèstiques” al Líban. Fa venir dones d’Àfrica i Àsia per treballar en famílies libaneses i ajuda als seus clients a escollir d’un catàleg aquella que respondrà millor a les seves necessitats. La publicitat, la justícia i la policia hi participen. Ell decideix obrir-nos la seva agència per a nosaltres.

 

Maher Abi Samra

 

Maher Abi-Samra és un realitzador independent que va començar la seva carrera com a fotògraf per a diferents publicacions i per l’agència Reuters. Nascut a Beirut el 1965, Abi-Samra va estudiar teatre a la Universitat del Líban i va fer estudis superiors d’audiovisual a l’Institut Nacional de la Imatge i el So de París. Va treballar com a assistent d’altres directors abans de signar les seves pròpies pel·lícules. Entre els seus documentals destaquen: Le Syndrome du retour (1994), Bâtir sur des vagues (1995), Femmes du Hezbollah (2000), Inhabitance of Shatila Hospital (2001) i Rond-Point Chatila (2004) i Nous étions communistes (2009).

 

 

 

 

 


Tots els drets reservats
Powered by: barbaravallstudio.com