Dijous
10/11
19H

Paciència, paciència-Tu aniràs al Paradis!

Fitxa Tècnica

Guió i realització: Hadja Lahbib
Imatge: Yannick DOLIVO Vincent HUFTY Jonas
CANON Cyril BLAISE
Producció: Ahmed Nour
Co-producció: Layla Triqui
País: Egipte
Any: 2013
Durada: 70 min
Format: Blu-ray
Idiomes: VO àrab amb subtítols en català


 

Sinopsi

A l'extraodinària ciutat de "Suez", va néixer la Revolució egípcia i la pel.lícula n'explica  la seva història amb una narrativa poc usual. L'ús de la veu del director,  les escenes d'animació i un estil poètic a través del so i la cinematografia per  tractar de desxifrar l'estructura mental i psicològica del que s'anomena  "la generació de la revolució egípcia".

Hadja Lahbib

Periodista, realitzadora i presentadora, Hadja Lahbib és coneguda del gran públic per ser una de les cares de la RTBF ( Ràdio Televisió Belga Francòfona). És la presentadora del telenotícies de la RTBF i de dues emissions culturals d’Arte-Bèlgica. Durant molts anys va ser enviada especial per tot el món i des de fa alguns anys s’ha consacrat a la cultura i a la realització. “Patience, patience. T’iras au paradis” és el seu tercer documental.

Filmografia

2007: Afganistan. L’elecció de les dones (documental de 52 min)
2008: El coll i el cap (documental de 26 min). Realitzat al poble de les dones d’Umoja a Kènia.
2014: Patience,patience. T’iras au paradis! (documental 85 min)

 

Ahmed Nour

Ahmed va néixer el 1983, estudià direcció en TV i mitjans de comunicació. Després va fer estudis de documental creatiu a l'Institut Àrab del Cinema. La seva primera experiència professional va ser com a ajudant de direcció de cinema a Egipte durant cinc anys. A més és un gran aficionat a la fotografia que a les seves pel.lícules es fa palès combinant filmacions amb fotografia. Darrerament ha creat una productora “ Moug Films” especialitzada en la producció de documentals. 

 

 

 


Tots els drets reservats
Powered by: barbaravallstudio.com